UFC

'Crna zvijer' prognozirala rasplet Miočić-Cormier trilogije!

Daniel Cormier i Stipe Miočić
 screenshot
Ako pitate Derricka Lewisa, pojas namijenjen UFC-ovom teškaškom prvaku neće tako skoro promijeniti svog vlasnika.

Planovi UFC-a su jasni i najjača svjetska MMA promocija želi organizirati trilogiju u kojoj ćemo gledati Stipu Miočića i Daniela Cormiera. Ideja je bila da se novi susret teškaških zvijezda održi ovoga ljeta, no problemi s koronavirusom, ali i Stipinim okom doveli su nas u dosta neizvjesnu situaciju.

Pitanje je i koliko bi se to sve moglo odužiti jer postoji mogućnost da Cormier ode u mirovinu bez oproštajnog meča.

"Potraje li ovo do kasne jeseni, više nema šanse. Bit ću gotov. To se mora dogoditi do kraja ljeta", nedavno je izjavio bivši dvostruki prvak.

Cormier i Miočić su trenutno na 1-1. 'DC' je slavio u srpnju 2018. kada je u prvoj rundi nokautom stigao do teškaške titule. Stipe se osvetio u kolovozu 2019. kada je u jednom pravom klasiku tehničkim nokautom u četvrtoj rundi vratio izgubljeni pojas.

To su ujedno bila i posljednja dva meča aktualnog prvaka, dok je Cormier ipak odradio jedan između. Riječ je o borbi u kojoj je na UFC-u 230 ugušio Derricka Lewisa.

A upravo je 'Crna zvijer' ovih dana bila upitana za mišljenje oko moguće Miočić-Cormier trilogije.

"Rekao bih da će Stipe vjerojatno pobijediti. Imali su jako tijesnu finalnu rundu, o kojoj god se ono radilo u njihovom posljednjem meču. Vjerujem da je bila treća... Tijesna borba u kojoj je svaki imao svoji trenutaka. Bilo je to zabavno za gledati i mislio sam da će 'DC' to uspjeti izvući, ali ga je Stipe zahvatio i zato vjerujem da će Stipe ponovno uspješno obaviti svoj posao", prognozirao je Lewis u razgovoru s MMA Junkie portalom.

Linker
23. travanj 2024 22:44