UFC

Cyborg za Danu Whitea rekla da je lažljivac i zlostavljač, nije sigurna hoće li ostati u UFC-u!

Cris Cyborg
Cris Cyborg (Cristiane Justino) je sinoćnjim nastupom na UFC-u 240 ispunila svoj ugovor s promocijom, ali uopće nije sigurna hoće li karijeru nastaviti u UFC-u. Bivša prvakinja je priznala kako je u lošim odnosima s predsjednikom promocije Danom Whiteom za kojeg je rekla kako je maltretira i priča laži o njoj.

Cyborg je na priredbi u Edmontonu savladala Feliciju Spencer jednoglasnom odlukom sudaca. Bio je to njen prvi nastup otkako je izgubila bantam pojas protiv Amande Nunes na UFC-u 232 u prosincu. U idealnom scenariju Cyborg bi sada revanširala protiv dvostruke prvakinje, ali zbog lošeg odnosa s UFC-om i Whiteom njena budućnost u promociji nije tako sigurna.

"Imam puno problema s UFC-om. Ne žalim se oko ničeg, ali nije stvar samo u borbama. Jer javnost i mediji ne znaju što se događa iznutra, ali puno toga se mora posložiti kako bih ja ostala u UFC-u", rekla je Cyborg na press konferenciji nakon UFC-a 240.

"Svi znaju da ja nemam baš najbolji odnos s UFC-om. Nisam u najboljim odnosima s Danom Whiteom. On me zlostavljao naokolo, zlostavljao me putem interneta. I svugdje me sada maltretiraju zbog toga. On mi se za to nikada nije ispričao."

Cyborg posebno smetaju nedavne izjave Whitea koji je javnost uvjeravao kako se ona ne želi ponovno boriti s Nunes. Brazilka tvrdi da to šteti njezinom imidžu i ne želi surađivati s promocijom u takvim okolnostima.

"On priča kako da je mene strah boriti se s Amandom Nunes. Govori kako se ne želim boriti s njom. To je laž jer ja sam mu poslala poruku nakon borbe i tražila revanš. Ovo nikako ne pomaže mom brandu. Radi štetu mom brandu. A ako ću nastaviti raditi za promociju ne želim da netko šteti mom brandu. Želim da zajedno rastemo. Morat ću uzeti malo vremena i vidjeti što je najbolje za mene."

Cyborg je otkrila da je nakon borbe razgovarala s Whiteom i pitala ga zašto laže medijima da ona ne želi revanš, na što je on navodno odgovorio, "Cris ne možeš se ljutiti na mene zbog svake stvari koju kažem medijima."

U prvom meču s Nunes Cyborg je izgubila titulu nokautom nakon samo 51 sekunde. Brazilka je tako prekinula niz od 20 pobjeda kojeg je gradila preko deset godina. S ovim u vidu jasno je da nekoć najstrašnija borkinja svijeta itetkako želi revanš. White je također izjavio kako želi organizirati taj revanš, stoga sada je samo na UFC-u da riješi probleme koje imaju i dogovori meč.

Linker
24. travanj 2024 05:58