UFC

'Daj da osjetim taj dinamit u lijevoj ruci, garantiram ti da me ne možeš srušiti'

 Screenshot (YouTube)
Iako se Justin Gaethje i Donald Cerrone najviše spominju kao idući protivnici Conora McGregora, na adresu bivšeg dvostrukog prvaka sada je stigla još jedna prozivka.

Paul Felder, borac koji je rangiran kao šesti na ljestvici izazivača iz lake kategorije, pozvao je McGregora okršaj koji bi odredio najboljeg irskog borca u UFC-u.

Felder, koji je Amerikanac irskih korijena, u svojoj je prozivci poručio McGregoru kako mu Irci polako okreću leđa i da je sada pravo vrijeme za njihov susret u Octagonu.

"Ti predstavljaš Irsku i imaš sve te irske navijače iza sebe, ali mislim da ti oni polako okreću leđa. Idemo dogovoriti borbu američkog i pravog Irca pa da vidimo tko je čvršći tip. Mi Irci iz Amerike smo puno jači i čvršći. Ako misliš da imaš bradu i snagu da pobijediš nekog poput mene, onda nemamo što čekati. Tvrdiš da imaš dinamitnu lijevu ruku, ali garantiram ti da me s njom ne možeš rušiti", izrecitirao je Felder svoju prozivku u razgovoru za TMZ.

McGregorova najava povratka sigurno je uzburkala vode i lista njegovih potencijalnih protivnika rast će svakim danom. I to sve do onog trenutka dok UFC u javnost ne izađe s imenom koje su pripremili za svoju veliku zvijezdu.

Datum McGregorovog povratka trebao bi biti 18. siječnja. Potvrdio je to i Dana White, ali uz napomenu da još ništa nije službeno.

Ako se Felderu kojim slučajem ostvari želja, on će protiv Conora loviti treću uzastopnu pobjedu. 'The Irish Dragon' posljednji je put zakoračio u Octagon kada je 7. rujna podijeljenom odlukom sudaca svladao Edsona Barbozu za svoju 17. pobjedu u karijeri.

Linker
20. travanj 2024 08:01