UFC

'Dajte mi Fergusona ili Gaethjea, želim vatromet već u svom UFC debiju'

Tony Ferguson i Justin Gaethje
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
"Oni koji bježe od mog pritiska imaju najviše šanse za pobjedu, a njih dvojica to neće raditi..."

Michael Chandler nedavno je pojačao UFC-ov roster, a fanovi vodeće svjetske MMA promocije imali su ga priliku nešto bolje upoznati u danima uoči nedavno održane UFC 254 priredbe.

Naime, bivši Bellatorov prvak često je u Abu Dhabiju razgovarao s medijima, a na Otok Yas stigao je kao rezerva za meč Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea. Kao što već znamo, s UFC-ovim zvijezdama na kraju nije bilo nikakvih problema i za Chandlerovim uslugama samim time nije bilo potrebe, ali iza njega su ostale odrađene pripreme zbog kojih se osjeća itekako spremnim za svoj debi na najvećoj pozornici.

A da veliko ime želi već za svoj prvi ulazak u slavni Octagon, Michael je otkrio gostujući na UFC Unfiltered podcastu gdje je posebno izdvojio dva TOP borca lake kategorije.

"Tony Ferguson ili Justin Gaethje bi bili broj 1 i broj dva kada gledam likove s kojima se želim boriti. Mislim da bi se tako na sjajan način predstavio UFC-ovim fanovima. Obje borbe bile bi sjajne i obojica su likovi koji se dolaze boriti. Svi vi koji ste gledali moje mečeve znate da oni koji bježe od mene imaju najviše šanse za pobjedu. Najviše izgleda imaju ako bježe od mog pritiska. A Gaethje i Ferguson su borci koji će se sa mnom naći u sredini Octagona i znam da će tamo onda biti pravi vatromet", komentirao je Chandler.

34-godišnji Amerikanac, podsjetimo, trenutno ima dvije pobjede u nizu, a onu posljednju ostvario je u kolovozu kada je pod okriljem Bellatora nokautirao bivšeg UFC-ovog prvaka Bensona Hendersona.

screenshot/YouTube
Michael Chandler

Linker
24. travanj 2024 13:48