UFC

Dan Hardy otvoreno izrazio zanimanje za revanš protiv Condita

Dan Hardy i Carlos Condit
 screenshot/YouTube
Dan Hardy volio bi se u Octagon vratiti borbom protiv jedinog čovjeka koji ga je savladao nokautom

Proteklog vikenda Dan Hardy imao je priliku iz prvog reda pratiti povratak Carlosa Condita pobjedama. Svjedočio je trijumfu "Natural Born Killera" protiv Courta McGeeja, nakon čega je s Conditom odradio intervju u Octagonu. Napravio je to s puno poštovanja, komplimentirajući Conditu da je i dalje borac iz samog vrha te da se nada gledati ga u još nekoj borbi protiv najboljih.

To poštovanje sigurno velikim dijelom dolazi i iz njihove međusobne borbe. Naime, Condit je Hardyja savldao u listopadu 2010. godine, zapravo 16. listopada bit će deset godina od te borbe. UFC-ov analitičar i komentator već neko vrijeme planira povratak i svoju prvu borbu od 2012. godine, a naveo je više puta kako to želi napraviti protiv nekog veterana i dokazanog imena, kakvim uostalom smatra i sebe. Tako je tijekom konferencije za medije na Fight Islandu bio upitan je li bi Condit bio taj.

"Naravno, izgledao je odlično u posljednjoj borbi i napravio je ono što sam uistinu htio vidjeti od njega. Iskreno vjerujem kako je on u klasi s Nickom Diazom ili Jorgeom Masvidalom u ovoj diviziji. On je neizmjerno ubojit borac. Odličan je udarač, nesvakidašnjeg stila i mislim kako se mentalno vratio tamo gdje treba biti i kakav može pružati odlične borbe. Tko ne bi volio revanširati se jedinom borcu koji ga je nokautirao? Apsolutno sam za to", rekao je Hardy.

Condit i Hardy odradili su tada sjajnu borbu, gdje u posljednjoj minuti prve runde krenuli u otvoreni "brawl". Deblji kraj izvukao je do tada nikad nokautirani Hardy, tako što je nakon jednog udarca završio na podu, gdje je Condit nastavkom napada završio posao. Condit je trijumfom protiv Courta McGeeja prekinuo niz od pet uzastopnih poraza.

Ispod teksta možete vidjeti kako je izgledao spomenuti razgovor ovog dvojca.

Linker
20. travanj 2024 06:59