UFC

Dana White: Ako pobijedi Cerronea, McGregor će dobiti revanš s Khabibom

Conor McGregor
 Screenshot/Youtube
Conor McGregor dobit će priliku boriti se za pojas prvaka lake kategorije ako ovog vikenda pobijedi Donalda Cerronea na UFC 246 priredbi u Las Vegasu, potvrdio je Dana White.

Čim je potvrđena borba McGregora i Cerronea White je najavio da bi Irac mogao dobiti novu borbu za pojas protiv Khabiba Nurmagomedova, aktualnog prvaka lake kategorije, koji je McGregora pobijedio prije više od godinu dana u njegovom posljednjem meču u oktogonu. Ideja se nije svidjela Khabibu, kao ni mnogim boracima i fanovima koji smatraju da Conor još ne zaslužuje takvu priliku. Nagađalo se kako će bivši dvostruki UFC-ov prvak odraditi još jedan meč u velteru prije povratka u laku, a White je sada još jednom komentirao situaciju.

"Conor dobije ono što traži. Tražio je revanš s Khabibom, to nije nikakva tajna", rekao je White: "Ako ovog vikenda pobijedi, dobit će novu šansu za titulu i bit će to najveći PPV u UFC-ovoj povijesti".

Khabib je u više navrata odbio mogućnost revanša prije nego što McGregor dokaže da ga zaslužuje jer Irac više od tri godine nije ostvario MMA pobjedu. Osim toga, aktualnog prvaka najprije čeka okršaj protiv Tonyja Fergusona na UFC 249.

Linker
19. travanj 2024 23:57