UFC

Dana White: 'Cris Cyborg ionako nije bila budućnost UFC-a!'

Joe Rogani Cris Cyborg
 Screenshot
Dana White i Cris Cyborg su ukrali šou Colbyu Covingtonu i Robbieju Lawleru koji večeras predvode UFC ovu "ESPN" priredbu u Newarku. Predsjednik UFC-a je prekinuo špekulacije i noćas je javno obznanio da bivša prvakinja više nije dio UFC-a.

Šok je to za mnoge MMA fanove, ali ne i iznenađenje s obzirom na sve što se između ovo dvoje događalo posljednjih mjeseci. Vjerojatno je kap koja je prelila čašu za Whitea bila montirani video s njim, koji je Brazilka objavila u petak. Iako se Cyborg javno ispričala, White je već adresirao pismo u kojem joj poručuje da na nju više ne računaju u budućnosti.

Što sada? - Pitaju se mnogi za koje je Cris Cyborg ikona perolake kategorije UFC-a. Predsjednik UFC-a na to pitanje odmahuje rukom i tvrdi da Cyborg ionako nije bila budućnost ove divizije, a time niti UFC-a.

"Ono što ću sada napraviti jest razgovarati s prvakinjom Amandom Nunes. Cyborg ionako nije bila budućnost ove divizije", tvrdi predsjednik elitne promocije koji se očito nada da bi njezina sunarodnjakinja mogla paralelno braniti oba pojasa koja drži (perolaka i bantam kategorija).

"Da, Amanda Nunes apsolutno može braniti oba pojasa. Amanda Nunes je apsolutno najbolja borkinja svijeta u ovoj kategoriji. Osim što je najbolja, želi se boriti protiv najboljih protivnica", tumači White i dodaje:

"Nastavit ćemo tražiti talentirane borkinje poput Felicie Spencer, koja je stigla i prije nekoliko dana je odradila meč. Dovodit ćemo nove izazove za Amandu Nunes i vidjeti tko je sljedeći na redu."

Linker
23. travanj 2024 23:43