UFC

Dana White: Možda Natea Diaza ponovno ne vidimo tri godine

Nate Diaz
 screenshot/Youtube
Nate Diaz teško je mogao zamisliti bolji povratak borbama. Nakon što ga fanovi nisu vidjeli tri godine, on je na UFC 241 priredbi odradio fenomenalan nastup. Pobjeda protiv Anthonyja Pettisa otvara mu razne opcije, no Dana White kaže kako ne možemo biti sigurni kad ćemo Natea ponovno gledati.

I dok se nalazi u Abu Dhabiju, gdje će se sutra održati jedna od najvećih ovogodišnjih UFC priredbi, Dana White teško može izbjeći pitanja o svojim drugim zvijezdama. Među najvećima svakako je Nate Diaz koji je na UFC 239 priredbi savladao Anthonyja Pettisa. I to ne na bilo kakav način. Iako nije nastupio tri godine, odradio je jedan od najboljih nastupa svoje UFC karijere. Tako ne treba čuditi kako fanove i medije zanima kad bi ga se moglo ponovno vidjeti.

"Nate Diaz borio se jednom u posljednje tri godine. Kad gledam širu sliku, uopće ne razmišljam o Nateu. On je posebna vrsta osobe. Moguće je da se dogodi nova luda situacija gdje tri godine nećemo čuti za tog dečka", rekao je White u razgovoru za ESPN.

Nate Diaz je nakon pobjede u Anaheimu prozvao Jorgea Masvidala kojem se ta ideja itekako svidjela. Čak je Masvidal na svom Youtube kanalu izjavio kako su pregovori već počeli, no mediji su kasnije prenijeli informaciju kako se s istima nije daleko stiglo.

Što se tiče Natea, on je rekao da ga neće biti lako zadovoljiti po pitanju ponuđene borbe, a zanimljivo je kako niti jednom nije spomenuo treću borbu protiv Conora McGregora. To bi čak u ovoj situaciji možda bila i savršena situacija, jer obojici treba velika borba, a teško da su u situaciji gdje instantno mogu tražiti napad na titulu.

Linker
19. travanj 2024 13:49