Dana White o Cejudu: 'Kakve on gluposti priča? Ali, ne bi me začudilo da Valentina želi to odraditi!'

Napokon je i Dana White prokomentirao prozivku Henryja Cejuda prema Valentini Shevchenko i izjavu kako će postati prvi međuspolni UFC prvak.

White je ovog tjedna u Anaheimu, gdje će biti prisutan na jednom od najvećih UFC evenata godine. No, prije nego krenu glavne UFC 241 obaveze, našao je vremena prokomentirati šokantnu prozivku Henryja Cejuda upućenu prema prvakinji muha kategorije, Valentini Shevchenko.

"To je nešto najluđe što sam čuo u životu, ne znam kako mu takve gluposti padaju na pamet. Nevjerojatno mi je da je Henryju palo na pamet reći nešto tako. No, Valentina bi to vjerojatno bez problema odradila. Ne znam kako reagirati na to i što reći osim ostati u stanju šoka", rekao je White u razgovoru za MMA Junkie, dodavši:

"Ma jednostavno ne znam što reći, mozak mi gori od same pomisli, zašto bi uopće išao reći nešto tako? To je potpuno ludo, no što ja tu mogu?"

Henry Cejudo trudi se svakom svojoj izjavom završiti u mediji i doći do toga da se o njemu govori. Ovog puta je u tome uspio.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!