UFC

Dana White otkrio uvjet za meč između Jonesa i Adesanye!

Israel Adesanya i Jon Jones
 screenshot/Youtube
Predsjednik UFC-a Dana White je potvrdio zainteresiranost kompanije za meč između dva prvaka; onog u poluteškoj kategoriji Jona Jonesa i onog u kategoriji ispod, Israela Adesanye. Razgovarajući s Jimom Romeom White je ustvrdio da idući Adesanyin meč protiv Yoela Romera zapravo nema nikakvog smisla!

To i nisu tipične riječi i rečenice koje želite čuti od jednog borilačkog promotora uoči šampinskog dvoboja u svojoj promociji. Ali Dana White je Dana White te je našao način za reklamu i obrnutom psihologijom.

"Adesanya sada ide u meč koji nema nikakvog smisla. Prozvao je Yoela Romera, a ne mora se boriti protiv njega. Prije svega, nitko ne proziva Yoela Romera. Upravo suprotno. Svatko tko se do sada borio protiv Romera će vam reći isto - kada ga udarite, vas boli! To je istina! To je činjenica! Svi će vam to reći, od svjetskih prvaka do najboljih boraca svijeta", započeo je White te je nastavio:

"Adesanya ga je prozvao govoreći kako njegova ostavština neće biti potpuna, bez skalpa jednog od najopakijih boraca na svijetu. A mogao je čekati još nekoliko mjeseci i dočekati Paula Costu, kao što je i bio plan. On je odlučio boriti se protiv Romera."

Predsjednik White je odlučio pogledati i u budućnost te otkriti javnosti koji je plan UFC-a u slučaju da nigerijsko-novozelandski nokauter nastavi nizati pobjede...

"Ako pobijedi Romera, a onda svlada i Paula Costu, mislim da tada negdje moramo gledati prema meču s Jonom Jonesom. To je jedan vrlo zanimljiv 'matchup' koji se najvjerojatnije ne bi trebao dogoditi. Ali ću ga dopustiti, ako obojica to žele", zaključio je čelnik UFC-a.

A s obzirom da je već otprije poznato da obojica žele taj obračun, sada se fanovi mogu samo nadati da će i Jones i Adesanya uspješno preskočiti prepreke koje im slijede. Najprije Reyes za "Bonesa", a onda Romero za "Stylebendera".

Linker
27. travanj 2024 04:51