UFC

Dana White ponudio novce za informacije o Harrisovoj kćeri, popratili ga Jones i Abdelaziz

Dana White
MMA zajednica ozbiljno se uključila u potragu za kćeri UFC-ovog teškaša Walta Harrisa, koja je nestala prije nešto više od tjedan dana. Tako je predsjednik UFC-a, Dana White, pojačao financijsku nagradu onome tko dostavi vrijedne informacije, a onda su to isto napravili Jon Jones i poznati menadžer Ali Abdelaziz.

Podsjećamo, UFC-ov teškaš Walt Harris je prije tjedan dana obavijestio javnost kako je nestala njegova 19-godišnji kći, koja se posljednji put viđena u noćnim satima srijede 23. listopada. Ona još uvijek nije pronađena te je Harris danas otkazao borbu koju je 7. prosinca trebao odraditi protiv Alistaira Overeema. No, mogla bi biti pojačanja i potraga, zbog sada već velikog iznosa za onoga tko će dati informaciju koja bi dovela do njenog pronalaska.

Naime, prvobitno propisana cifra za to bila je 5.000 dolara, da bi prije dva dana istu pojačao predsjednik UFC-a Dana White, koji je ponudio 25.000 za spomenutu informaciju. Danas su to isto napravili UFC-ov prvak poluteške kategorije, Jon Jones i najpoznatiji MMA menadžer Ali Abdelaziz. Svaki od njih dodao je još svojih 25.000 tako da će onaj tko dostavi policiji potrebne podatke biti nagrađen s 80.000 dolara.

Jones je inače podijelio originalnu objavu Dane Whitea, koji se svojim pratiteljima obratio putem videa te je tim putem otkrio svoje namjeru.

Policija je inače danas promijenila dosadašnji status te se sumnja kako je 19-godišnja Aniah bila možebitna žrtva nasilja. Inače, ovdje se ne radi o Harrisovoj biološkoj kćeri, nego o kćeri njegove supruge iz jedne ranije veze. No, djevojka cijelo vrijeme živi s Harrisovom obitelji, u kojoj su se rodile još tri djevojčice te joj se on službeno vodi kao otac.

Linker
24. travanj 2024 11:44