UFC

Dana White riješio sve dvojbe i otkrio tko bi trebao biti idući protivnik Conora McGregora!

Conor McGregor i Dana White
 screenshot/Youtube
Stigao je kraj nagađanjima! Dana White odlučio je otkriti s kime bi se to trebao boriti Conor McGregor u svom povratničkom nastupu!

Predsjednik UFC-a odradio je zanimljiv razgovor za TMZ u kojem je još jednom potvrdio da bi popularnog Irca u akciji trebali gledati 18. siječnja u lasvegaškoj T-Mobile Areni, ali je ovoga puta otišao i korak dalje te riješio dvojbu oko imena s kojim se pokušava upariti McGregora.

Posljednjih tjedana najviše su se spominjali Donald Cerrone i Justin Gaetheje, a odluka je izgleda pala na 'Cowboya'!

White se odmah ogradio i rekao da ovo nije službena potvrda te da se čeka zaključenje velikog dogovora.

"Nije još dogovoreno. Ni blizu, tako da mrzim pričati o tim stvarima jer nikad ne znate hoće li se to na kraju dogoditi ili ne. No, reći ću da ciljamo na 'Cowboya'. Trećerangirani protiv petorangiranog, 18. siječnja u lasvegaškoj T-Mobile Areni", otkrio je White na pitanje o Conorovom protivniku.

Trebao bi to biti prvi UFC-ov PPV event u 2020., a radi se o UFC 246 priredbi.

Ako se želje i planovi ostvare, bit će to prvi nastup za Conora McGregora još od 6. listopada 2018. godine kada ga je u četvrtoj rundi zaustavio Khabib Nurmagomedov.

S druge strane, Cerrone je kao i obično bio poprilično aktivan. Miljenik MMA fanova samo je u 2019. godini odradio četiri nastupa s polovičnim uspjehom. Nakon dvije pobjede (Hernandez i Iaquinta), 'Cowboy' je ubilježio i dva poraza. Prvo ga je u lipnju nakon intervencije doktora pobijedio Tony Ferguson, a potom ga je u rujnu tehničkim nokautom zaustavio Justin Gaethje.

Linker
18. travanj 2024 04:51