UFC

Dana White: UFC-u je potreban anti-heroj, a Nate Diaz je taj

Dana White i Nate Diaz
Dana White je bio prezadovoljan poslom koji je na UFC 241 priredbi napravio Nate Diaz i otkrio je kako je trenutno svojevrsna najveća zvijezda promocije i onaj čije samo prisustvo podiže vrijednost kompanije

Odmah nakon što je event završio, predsjednik UFC-a prokomentirao je borbu Natea Diaza i Anthonyja Pettisa, u kojoj ga je Nate oduševio. To mu nije niti malo bilo problem priznati.

"Nate Diaz izgledao je sjajno. Kad ste pogledali tu borbu na papiru prvo ste se upitali kako će Diaz savladati Pettisa? Mislio sam da će mu Pettis uništiti prednju nogu, tako je zapravo i krenuo. Nakon prve runde Natea se činio potrošen, a onda je odjednom ušao u drugu rundu tako da je preokrenuo borbu, borba je postala onakva kakvom ju je on želio. Vratio se nakon tri godine i savladao je Pettisa koji je par posljednjih borbi izgledao sjajno, izuzetno impresivno", rekao je White u razgovoru s Brettom Okamotom, da bi onda bio upitan o eventualnoj borbi Diaza i Masvidala.

"A tko to ne bi htio gledati? To je sjajna borba", kratko je odgovorio White.

Kasnije je na konferenciji za medije priznao kako je Nate Diaz trenutno možda i najveća zvijezda u promociji.

"Nate je sad onaj koji podiže našu vrijednost kompanije, on je "needle mover". U prolazu sam vidio naslov kako je UFC-u potreban anti-heroj i slažem se, on je taj. On jednostavno ima to nešto što ljudi vole", rekao je uz osmjeh.

Sad se prvo mora potvrditi kako je ono što je Diaz pušio na otvorenom treningu uistinu bio CBD. Nakon toga UFC može raditi na njegovoj idućoj borbi. Kako se nakon eventa činilo, Diaza zanima samo Jorge Masvidal, odnosno njega je nazvao jedinim preostalim pravim gangsterom u UFC-u. Ta borba svakako bi bila pun pogodak.

Linker
25. travanj 2024 01:10