UFC

Dana White želi dogovoriti borbu Jonesa i Reyesa

Dominick Reyes
 screenshot/Youtube
Predsjednik UFC-a vjeruje da je pronašao idealnog izazivača u poluteškoj kategoriji. Kako trenutno stvari stoje, Dana White vjeruje da bi idealan protivnik za Jona Jonesa mogao biti neporaženi Dominick Reyes.

Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je novinarima tko bi bio idealan sljedeći protivnik Jonu Jonesu, aktualnom prvaku poluteške kategorije.

White je za TMZ rekao da bi volio dogovoriti borbu Jonesa i još neporaženog Dominicka Reyesa, koji je u nizu od šest pobjeda, a posebno je impresionirao u posljednjoj protiv Chrisa Weidmana kojeg je nokautirao u prvoj rundi krajem listopada.

Jones se prošlog prosinca vratio u oktogon nakon suspenzije zbog pada na dopinškoj kontroli. Pobjedom protiv Alexandera Gustafssona vratio je pojas, a zatim sudačkim odlukama pobijedio Anthonyja Smitha i Thiaga Santosa. Nedavno je izrazio želju da mu sljedeći meč bude "superborba", no prvi čovjek UFC-a ima drugačiji prijedlog.

"Reyes je impresionirao pobjedom protiv Weidmana, mnogo je ljudi to vidjelo, izazvao je veliki interes gledatelja. To je borba koju treba dogovoriti", rekao je White.

29-godišnji Reyes već je ranije prozvao Jonesa. "Imam ove ruke, imam ovo srce, Meksikanac sam, a on se nikada nije borio protiv Meksikanca. Strašno sam čvrst i nikada ne odustajem", rekao je Reyes.

Jones nije posebno zainteresiran za taj meč. Prošlog tjedna je na Twitteru objavio da ne zna tko će mu biti sljedeći protivnik te da želi borbu zbog koje će biti uzbuđen, a to nije Reyes.

"Mislim da ne bih ništa dobio pobjedom protiv Dominicka, kao ni protiv posljednja dva protivnika", napisao je Jones.

Linker
24. travanj 2024 18:03