UFC

Darren Till: 'Ne bojim se nikoga na svijetu! Osim jednog čovjeka...!'

Darren Till
 Pat Scaasi/MI News/NurPhoto/AFP
Vrlo zanimljive dvije objave našle su se na Twitteru Darrena Tilla. Trenutno najveća britanska MMA zvijezda otkrila je kako stoji sa strahom i tko je jedina osoba koje se zapravo boji.

Dok čeka oporavak od ozljede koja ga je ponovno izbacila iz stroja i onemogućila njegov planirani nastup u ožujku, Darren Till ima vremena zabavljati se na društvenim mrežama. Njemu najdraža svakako je Twitter, budući da tamo uz malo riječi može najviše toga reći, a i ono zanimljivo nikad neće promaknuti medijima. Tako je ovog puta sve krenulo zanimljivom konstatacijom.

"Nije me strah niti jednog j***nog čovjeka na ovom planetu", napisao je Till u tweetu koji se nalazi ispod ovog odluka.

Ipak, nakon toga se odlučio ispraviti, a time vjerojatno i nasmijati svoje pratitelje.

"Osim Yoela Romera, on je strašan", dodao je Till otprilike sat vremena nakon prvog upisa.

Till je već jesenas imao situaciju gdje je putem Instagrama prozvao Romera, no kasnije je objasnio kako je to bilo dok se uz konzumiranje alkohola zabavljao s prijateljima te kako nije mislio ozbiljno. On je inače vrlo uspješno debitirao u srednjoj kategoriji. Na UFC 244 priredbi održanoj u studenom prošle godine, savladao je Kelvina Gasteluma uz vrlo uvjerljiv nastup. Tako se smjestio visoko na ljestvici svoje nove divizije te trenutno čeka borbu nakon koje bi se možda mogao nadati i napadu na titulu prvaka.

Linker
23. travanj 2024 18:45