UFC

DC otkrio: 'Lorenzo i Dana dali su mi milijun dolara nakon poraza od Jonesa'; Cyborg ga javno kritizirala

Jon Jones, Dana White i Daniel Cormier
 Screenshot (YouTube, UFC)
Iste godine DC je bogato nagrađen i poslije borbe s Anthonyjem Johnsonom...

Daniel Cormier pohvalio se u DC and Helwani showu kako ga je UFC u dva navrata nagradio bogatim bonusima.

Bivši dvostruki prvak otkrio je da je nakon poraza od Jona Jonesa 2015. dobio milijun američkih dolara, a iste je godine navodno dobio i dodatnih 400.000 za pobjedu na Anthonyjem Johnsonom.

"Nakon što sam izgubio od Jona Jonesa, Lorenzo Fertitta mi je dao milijun dolara. On i Dana dali su mi milijun dolara. Nazvali su me i rekli da će mi dati milijun za posao koji sam odradio. Stoga, kada ljudi kažu da sam dobio 80 tisuća za meč s Jonesom, a da je to bio velik PPV event... Ne, dobio sam milijun. Nisam tada dobio PPV bonus jer sam bio samo izazivač koji se borio s likom iza kojeg je bilo više obrana naslova. A znate što se dogodilo nakon borbe s Anthonyjem Johnsonom? Osvojio sam pojas, zaradio sam 300 tisuća dolara, još 300 tisuća dobio sam od PPV prodaje, a UFC mi je onda dodao još 400 tisuća kako bih došao do milijuna", otkrio je DC.

No, nisu svi bili takve sreće i neki su borci i borkinje zapravo imali jedan potpuno drugačiji odnos s UFC-om. U to bismo društvo mogli ubrojati i Cris Cyborg.

Jedna od najboljih borkinja u povijesti imala je mučan odnos s UFC-om, a upravo je takav bio i njihov rastanak poslije kojeg se Cris preselila u konkurentski Bellator.

Cyborg je preko Twittera komentirala Cormierovu priču i pritom ga optužila "da je bio plaćen kako bi okolo zbog vlastitih interesa hvalio UFC".

"Kada je UFC premjestio UFC 232 priredbu iz Nevade u Kaliforniju četiri dana prije održavanja, onda su mi odbili nadoknaditi novac koji bi dobila za razna pojavljivanja u Las Vegasu. Za UFC 240 su mi odbili kupiti karte za let kojim sam trebala stići na borbu. Tada sam, naime, odradila kamp u Južnoafričkoj Republici, a bila sam u sunaslovnoj borbi PPV eventa", dodala je Cyborg u 'tweetu' koji je nešto kasnije izbrisala.

Linker
26. travanj 2024 10:57