UFC

Derrick Lewis: Drago mi je da je Overeem dobio batina

Derrick Lewis
 Screenshot/Youtube
UFC-ov teškaš Derrick Lewis otkrio je da mu je vrlo drago što je Jairzinho Rozenstruik nokautirao Alistaira Overeema u njihovom nedavnom obračunu u Washingtonu.

Overeem je imao pobjedu u rukama u posljednjoj rundi, ali četiri sekunde prije kraja Rozenstruik je jednim udarcem razvalio Overeemovu usnu i izborio senzacionalnu pobjedu prekidom. Derrick Lewis je u posljednjoj epizodi "UFC Unfiltered" serijala komentirao veliko iznenađenje u teškoj kategoriji.

"Nisam gledao borbu, ali drago mi je da je Overeem dobio batina", rekao je Lewis, ali nije objasnio svoj stav. Iako je Overeem ranije izrazio želju za borbom protiv Lewisa, do sada se još nisu susreli u kavezu.

Lewisa 8. veljače čeka meč protiv Ilira Latifija, donedavnog člana poluteške kategorije. Lewis se i dalje čudi što je njegov sljedeći protivnik tražio borbu s "najvećim čovjekom u diviziji", a tvrdi da u American Top Teamu vjeruju da su pronašli formulu za pobjedu protiv njega.

"Bit će vjerojatno najmanji teškaš protiv kojeg sam se borio. Pretpostavljam da je Latifi tražio borbu sa mnom jer sam čuo da trenira u ATT-u. Svi su oni tražili borbu sa mnom, svi borci iz tog tima - Greg Hardy, Junior dos Santos i... kako se onaj ludi zove? Colby... Godinama treniraju za borbu protiv mene, svi njihovi borci. Misle da imaju recept za mene", rekao je Lewis.

Lewis je posljednju borbu odradio u studenom, kada je podijeljenom odlukom pobijedio Blagoja Ivanova i prekinuo crni niz nakon poraza od Daniela Cormiera i Juniora Dos Santosa. Prije toga imao je tri pobjede u nizu protiv Marcina Tybure, Francisa Ngannoua i Alexandera Volkova, ali je izgubio borbu za pojas teške kategorije protiv Cormiera.

Linker
19. travanj 2024 08:33