UFC

Dillonu Danisu zabranjeno biti u Conorovom kutu na UFC 246

Dillon Danis
 Instagram
Potvrđeno je kako Conor McGregor ovog vikenda u svom kutu neće imati svog glavnog čovjeka za grappling, Dilliona Danisa. Njegova zabrana došla je zbog prošlog incidenta, kad je Khabib Nurmagomedov na kraju glavne UFC 229 borbe preskočio ogradu da bi se obračunao upravo s njim.

Kako je danas obavijestio poznati novinar Kevin Iole, Danis državi Nevadi duguje 7500 dolara kazne zbog spomenutog incidenta te je zbog toga dobio izričitu zabranu obavljanja dužnosti tijekom priredbe. Trenutno nije poznato hoće li Danisu ta kazna biti uklonjena ako ju tijekom ovog tjedna plati. Naime, svoje obaveze prema državnoj sportskoj komisiji je podmirio te mu oni nisu izrekli nikakvu kaznu.

Danis je dugogodišnji McGregorov trening partner za grappling, a kao borac je član Bellatora. Vrlo često je u obračunu s fanovima, ali i s protivnicima, kako svojim, tako i onima timskih kolega. Khabiba Nurmagomedova neprestano je provocirao tijekom njegove borbe s Conorom te je to zapravo bio glavni razlog ponašanja UFC-ovog prvaka i velikih nereda koji su nakon glavne UFC 229 borbe, održane u listopadu 2018. nastali.

Linker
19. travanj 2024 03:07