UFC

Dos Anjos se obratio Chandleru nakon što je ovaj odbio borbu: 'Može te biti sram!'

Rafael Dos Anjos
 screenshot/YouTube
Nakon što mu je borbu otkazao Islam Makhachev, Rafael Dos Anjos prvo je prozvao Michaela Chandlera

Neizvjesnih par dana bilo je iza Rafaela Dos Anjosa. Uvijek je teško ostati bez protivnika samo par dana prije nastupa, a posebno je teško ako se radi o glavnoj borbi UFC priredbe i nastupu nakon poduže pauze. Bivši prvak UFC-ove lake kategorije ipak je imao dobru ideju nakon što je ostao bez susreta s Islamom Makhachevim. Na borbu je prozvao Michaela Chandlera.

Chandler na prozivku nije odgovarao sve dok na Instagramu nije dobio pitanje fana. Ovog je zanimalo hoće li se boriti protiv Dos Anjosa ili je uplašen. Chandler mu je odgovorio.

"Nije me strah, imam druge planove", napisao mu je bivši Bellatorov prvak, da bi mu uslijedilo pitanje zašto ne reagira kad ga netko prozove.

"Spavao sam, reagiram sada. Imam druge planove", odgovorio je na isti način.

screenshot/Instagram

Dos Anjos je u međuvremenu dobio novog protivnika. Bit će to Paul Felder. Ipak, nije mogao bez da doda još nešto u smjeru Chandlera, zbog načina na koji je rekao da ga borba ne zanima.

"Ako ne želiš prihvatiti borbu zato što nemaš dovoljno vremena za skinuti kilograme, razumijem. No, nemoj mi govoriti kako imaš druge planove. Ja sam postao prvak NAJVEĆE organizacije svijeta tako što sam se borio protiv svakoga koga su stavili ispred mene. Može te biti sram", napisao je RDA na Twitteru.

Ako Dos Anjos savlada Feldera, mogao bi se naći unutar Top 10 poretka lake kategorije. U tom slučaju bi borba protiv Chandlera možda i bila izvediva, iako je bivši Bellatorov prvak izjavio kako ga zanimaju Tony Ferguson, Justin Gaethje i ostala imena iz samog vrha. Veliki broj fanova smatra kako ipak nije borac statusa kakvim bi takvu borbu odmah u UFC debiju zaslužio.

Linker
22. travanj 2024 11:27