UFC

Edwards odgovorio Woodleyu nakon što je ovaj otkrio da ga njihova borba više ne zanima

Leon Edwards
 screenshot/Youtube
Samo dan nakon što je UFC Fight Night u Londonu otkazan, a time i njegova glavna borba između Tyrona Woodleya i Leona Edwardsa, Woodley je otkrio kako ga novo uparivanje njih dvojice više ne zanima. Edwards je sad odgovorio Woodleyu na tu njegovu izjavu.

Tyron Woodley izrazio je razočaranje otkazivanjem UFC Fight Night 170 priredbe i time što neće imati priliku nastupiti po prvi put nakon godinu dana. Fanovima je najavio kako se nada povratku čim se situacija u svijetu dovede u red te je rekao kako je Colby Covington jedini protivnik o kojem je spreman razgovarati. To bi značilo da u startu odbija novo uparivanje s Leonom Edwardsom, iako je upravo to ono što je UFC najavio da će pokušati napraviti sa svim otkazanim borbama.

Nije dugo trebalo da se pojavi reakcija njegovog nesuđenog protivnika. Edwards je zapravo reagirao na Twitter objavu Ariela Helwanija, koji je podijelio Woodleyev upis u kojem je otkrio gore navedenu informaciju.

"Molim te poruči ovom tipu da me može pobjeći od mojih batina, to je samo odgođeno", napisao je Edwards uz spomenutu podjelu objave.

Kasnije je Edwards ostavio samo još jednu kratku poruku Woodleyu:

"Ova borba će se dogoditi čim se vratimo normalnom programu. Ne pokušavaj bježati momče, j**eš magarca Covingtona."

"Rocky" je zapravo ovdje najveći gubitnik. Dugo je čekao veliku borbu, napokon ju je uspio ugovoriti, a onda se dogodila svjetska pandemija. Tko bi prije koji mjesec očekivao da će tako nešto dovesti do ovakve blokade svih sportskih događanja.

Linker
25. travanj 2024 13:23