UFC

ESPN se oglasio nakon odgode UFC-ovih evenata: 'Nitko ne želi vidjeti povratak sporta više od nas, ali...'

ESPN ilustracija
 Shutterstock
Unatoč svim naporima Dane Whitea i društva, UFC 249 i svi preostali najavljeni eventi odgođeni su do daljnjega. Dugo se najjača svjetska MMA promocija opirala problemima koje uzrokuje pandemija koronavirusa, a konačna odluka koja je razočarala milijune navijača pala je u četvrtak nakon Whiteovog sastanka s čelništvom Disneyja i ESPN-a.

Prema riječima predsjednika UFC-a, ESPN ga je zatražio da "se zaustavi" kada su u pitanju njegovi planovi i priredbe koje su trebale krenuti 18. travnja s dugoiščekivanim UFC-om 249.

"Ja i dalje mogu priredbu organizirati i emitirati na Fight Passu da mi ESPN to dozvoli, no oni ne žele da to napravim. Oni su moji partneri i naš odnos do sada je bio fantastičan. Vrlo su pametni i sposobni, a sve što smo do sada napraviti bilo je odlično. Rekli su da ne žele ovu priredbu pa je ja neću odraditi. No, pobrinut ću se za sve moje zaposlenike i borce", između ostalog je najavio White u obraćanju koje možete pročitati OVDJE.

Nakon reakcije UFC-ovog čelnika, sada imamo i onu ESPN-a do koje je stigla redakcija uglednog borilačkog portala MMA Fightinga.

"ESPN je bio u stalnom kontaktu s UFC-om oko UFC 249 priredbe. Nitko ne želi vidjeti povratak sporta više od nas, ali postoji više razloga zbog kojih smatramo da ovo nije bilo pravo vrijeme. Svoju smo zabrinutost izrazili u razgovoru s UFC-om i oni su imali razumijevanja", stajalo je u komentaru ESPN-a.

Linker
19. travanj 2024 23:14