UFC

Event s Fergusonom i Gaethjeom zvat će se UFC 249, u javnost konačno procurila i lokacija!

Tony Ferguson i Justin Gaethje
 Instagram (UFC)
Konačno su neke stvari jasnije po pitanju iduće UFC-ove priredbe...

UFC-ov veliki event zakazan za 9. svibnja zvat će se UFC 249, potvrdio je to ESPN-ov novinar Brett Okamoto koji se poziva na informacije koje je dobio direktno iz promocije.

Lokacija još uvijek nije službena, ali više je izvora za MMA Fighting potvrdilo da će se priredba održati na Floridi. Isti izvori tvrde i da će postojati procedura po kojoj će se borci prvo stići u Jacksonville iz kojeg će se preseliti na točnu lokaciju eventa.

Florida je već neko vrijeme bila među najizglednijim lokacijama budući da je ured guvernera Rona DeSantisa nedavno izdao naredbu koja će dopustiti održavanje sportskih događanja sve dok se ista odvijaju iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike.

UFC 249 trebao se, podsjetimo, prema originalnom planu održati 18. travnja u Brooklynu. Potom je bio premješten u Tachi Palace u Kaliforniji, a sada je preuzeo datum koji je ranije pripadao otkazanom UFC-u 250.

Prema trenutno dostupnim informacijama, na ovom bismo eventu trebali gledati dvije borbe za naslov: Tony Ferguson i Justin Gaethje borit će se za privremeni pojas lake kategorije, dok će Henry Cejudo svoju titulu u bantamu braniti protiv velikog povratnika Dominicka Cruza.

Linker
20. travanj 2024 00:48