UFC

Event s Rakićem i Smithom pojačava dvoboj ubojitog nokautera i borca koji 'naganja' GSP-a!

Mike Perry vs Geoff Neal
 Screenshot (YouTube, UFC)
Vraća se opasni UFC-ov nokauter koji je zbog nedostatka borbi počeo raditi u restoranu!

Gotovo pa svi ugledni američki portali javljaju ćemo na priredbi koja nas čeka 29. kolovoza gledati sjajan okršaj elitnih velteraša Geoffa Neala (13-2) i Neila Magnyja (23-7).

Iako još uvijek ništa nije službeno, ESPN i MMA Junkie tvrde da je sve dogovoreno i da bi ugovori uskoro trebali biti potpisani.

Sjajna je to vijest za nokautera Neala koji još uvijek ne zna za poraz otkako se 2018. priključio rosteru najpoznatije svjetske promocije. Geoff je od dolaska u Octagon na savršenih 5-0, a u posljednjem je nastupu tehničkim nokautom zaustavio Mikea Perryja.

Ranije smo rekli da je za Neala to sjajna vijest jer se on u nedostatku mečeva, vratio svom starom poslu, odnosno konobarenju u Texas Steakhouse restoranu.

"Nisam još veliko ime pa niti jedan protivnik kojeg tražim ne želi prihvatiti meč sa mnom. Jasno je da sam za takve veliki rizik. Netko sam tko nokautira ljude i kao takav sam vrlo opasan za njihov status. Stoga mi je jasno zašto se ne žele boriti sa mnom, ali i dalje je to jedno veliko sra*e. Meni treba novac, a osuđen sam na čekanje", govorio je desetorangirani Neal ne tako davno.

Ako se informacije o njegovom meču pokažu točnima, značit će to da ga u kavezu čeka susret s borcem koji je rangiran četiri mjesta ispod njega. No, Magny je ipak poznato ime i veteran koji je blizu toga da dostigne legendarnog Georgesa St-Pierrea, barem u utrci za borca s najviše pobjeda u UFC-ovoj velter kategoriji.

Naime, 'The Haitian Sensation' pobjedom u svom posljednjem nastupu (vs. Anthony Rocco Martin) stigao je do brojke 16, što znači da mu, ako želi izjednačiti rekord slavnoga Kanađanina, nedostaju još samo tri slavlja u Octagonu.

UFC on ESPN+ 34 priredba trebala bi se održati u lasvegaškom APEX kompleksu, a kako izgleda neslužbeni popis borbi pogledajte u nastavku članka.

Aleksandar Rakić vs. Anthony Smith

Christian Aguilera vs. Sean Brady

Zak Cummings vs. Alessio Di Chirico

Ryan Hall vs. Ricardo Lamas

Polyana Viana vs. Emily Whitmire

Julian Marquez vs. Saparbek Safarov

Hannah Cifers vs. Mallory Martin

Neil Magny vs. Geoff Neal

Linker
20. travanj 2024 06:57