UFC

Ferguson konačno odgovorio Khabibu: 'Još uvijek mi duguješ 20 sklekova... Vidimo se uskoro!'

Tony Ferguson
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Tony Ferguson izgleda nije zaboravio odgovoriti na poruku podrške koju mu je nakon poraza od Justina Gaethjea poslao njegov nesuđeni protivnik Khabib Nurmagomedov.

Prošlog vikenda održana UFC 249 priredba označila je kraj jednog impresivnog niza. Nakon 12 uzastopnih pobjeda i po prvi puta od 2012. godine u Octagonu je poražen Tony Ferguson.

Iako je Gaethje oduševio fanove svojim nastupom, milijuni su ipak ostali razočarani jer smo sada još barem dva-tri koraka udaljeniji od donedavno najiščekivanijeg meča u novijoj povijesti UFC-a, onog između Fergusona i Khabiba koji je otkazan čak pet puta u posljednjih nekoliko godina.

"Što god se dogodilo ostaje u prošlosti. Glavu gore Tony, nadam se da je sve dobro s tobom i tvojom obitelji. Tvoj će sin kad odraste biti ponosan na tebe", poručio je Khabib svom sportskom rivalu nedugo nakon završetka UFC-ovog spektakla, a šest dana kasnije stigao mu je i odgovor.

"Poštovanje za Khabiba. Iako mi još uvijek duguješ 20 sklekova. Drago mi je da je tvoj otac u boljem stanju. Vidimo se uskoro i nastavi trenirati za pravo finale. - Prvak", uzvratio je Ferguson neporaženom Dagestancu.

Spomenimo i usput kako će se, prema trenutno dostupnim informacijama, Khabib u akciju najvjerojatnije vratiti u rujnu kada bi ga u kavezu trebao dočekati novi privremeni prvak Gaethje.

Linker
26. travanj 2024 16:30