UFC

Ferguson na otkazivanje ostao bez teksta pa sve okrenuo na pozitivu: 'Sad ću nabiti nešto mišića!'

Tony Ferguson
 screenshot/Youtube
Reakcija Tonyja Fergusona na otkazivanje UFC 249 borbe uhvaćena je uživo tijekom intervjua. Ista ga prvo ostavila bez teksta, no kratko nakon toga ipak je sve okrenuo na pozitivu.

Tony Ferguson bio je usred telefonskog razgovora s novinarom OCRegistera, kad je došla vijest o otkazivanju UFC-a 249 i svih narednih priredbi. Prije toga je govorio o svojoj formi i volji za napokon odraditi nastup. Onda je usred razgovora došla vijest koja je otkrila kako se neće boriti, a automatski s time i originalna reakcija planirane glavne zvijezde priredbe.

"Paaa dobro, ja ću nastaviti trenirati", rekao je Ferguson nakon desetak sekundi šutnje. Nakon toga je pokušao pronaći opravdanje: "Znate što? Siguran sam da su imali dobar razlog. Ja moram zadržati vjeru. Moram zadržati ovaj svoj mali krug i fokusirati se na stvari koje mogu kontrolirati, naš puls i naše disanje."

Objasnio je onda što to znači za njega.

"Ja ću nastaviti raditi iste stvari i skupljati trofeje kao do sada. Svako jutro kad se probudim, kad odradim svoj trening, pomolim se, onda zagrlim svog sina i poljubim svoju suprugu. Tako ću i nastaviti. Ono što se nikad neće promijeniti je činjenica da se stvari konstantno mijenjaju. Varijabla u tome je ono kako ću ja reagirati. Ja ću i dalje biti nasmijan, nastavit ću trenirati i napraviti još nešto. Nabit ću nešto mišića, nevjerojatno sam mršav. Uvijek ću davati sve od sebe. I ako padnem, odmah ću ustati", dodao je još na kraju jedan od najboljih boraca svijeta.

Hoće li njegova iduća borba ipak biti protiv Khabiba Nurmagomedova ili će UFC nagraditi Gaethjea jer je bio spreman uskočiti? To trenutno nitko ne zna.

Linker
23. travanj 2024 22:31