UFC

Ferguson ne skriva tko je po njemu idealna zamjena za Khabiba: 'Nitko ne zaslužuje te batine više od njih dvojice!'

Tony Ferguson
Khabib Nurmagomedov definitivno se neće 18. travnja boriti s Tonyjem Fergusonom, a razočarani 'El Cucuy' bi izgleda najviše volio da za zamjenskog protivnika dobije Conora McGregora.

Aktualni prvak Nurmagomedov u srijedu navečer potvrdio je da neće nastupiti na UFC-u 249 te da zbog koronavirusa ostaje zaključan u svom Dagestanu. Rasplet je to koji se s obzirom na sva događanja posljednjih tjedana i očekivao, no Ferguson je svejedno pogođen situacijom iz koje sada pokušava izvući maksimum.

Iako se Justin Gaethje već nekoliko dana najčešće spominje kao borac koji bi trebao zamijeniti Khabiba, čini se da Tony preferira susret s bivšim dvostrukim prvakom Conorom McGregorom.

"Khabib je kuja. Rekao sam mu da ću obrisati pod s onim njegovim šeširom... Lik je pobjegao", nezadovoljno će Ferguson koji tvrdi da uz neporaženog Dagestanca još samo jedan čovjek zaslužuje batine koje je pripremio.

"Nitko ne zaslužuje te batine više od njih dvojice. To su, dakako, McNuggets i Team Tiramisu. To su Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor", poručio je Tony u razgovoru s ESPN-om.

Kao što smo objavili još ranije tijekom dana, Ferguson je prokomentirao i potencijalni susret s Gaethjeom.

"Taj tip ima 4-2 omjer... Sjećate se da sam, kad su mi oduzeli moj pojas, rekao kako je ovo turnir gdje se svi moraju boriti sa svima. Ja sam se morao boriti sa svima i borio sam se sa svima u TOP pet. Nokautirao sam ih ili završavao na atraktivan način. I sad smo ponovno na istom mjestu. Nemam ništa protiv UFC-a, znam da moraju zaraditi novac, ali ja sam prvak. I dalje činim stvari po svome i spreman sam zasukati rukave. Nije važno tko je pred nama, pokušat ćemo nastaviti s ovim kako bi nada živjela barem kod nekih ljudi u svijetu", poruka je 'El Cucuyja'.

Linker
24. travanj 2024 06:00