UFC

Ferguson neposredno prije 'razočaranja iz Rusije' poslao poruku Khabibu

 Screenshot (YouTube)
Organizacija borbe između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona sve više liči na nemoguću misiju...

Khabib Nurmagomedov danas je razočarao fanove otkrićem da UFC traži novog protivnika za Tonyja Fergusona. Već ionako velik problem postao je još veći onog trenutka kada se aktualni prvak jednim od posljednjih letova zaputio u Rusiju i sada je tamo zbog pandemije koronavirusa ostao zaključan.

U Rusiji su, naime, odlukom Vlade ukinuti svi transportni i komercijalni letovi unutar njihovih zračnih luka. Potez je to koji je organizaciju glavne borbe UFC 249 priredbe učinilo gotovo pa nemogućom.

"Koliko sam ja upoznat sa situacijom, UFC traži novog protivnika za Tonyja Fergusona. To je tako budući da sam ja u Rusiji odakle nemam pravo letjeti, a Tony je u SAD-u. Mi smo napustili SAD jer nam je UFC rekao kako će se priredba 99 posto održati u Abu Dhabiju", objasnio je Khabib obraćajući se UŽIVO preko Instagrama.

Nurmagomedov je trenutno u Dagestanu gdje, kako sam kaže, i dalje trenira, ali ne zna za što se to točno priprema.

Borba najboljih boraca lake kategorije tako će izgleda biti otkazana i po peti put. Nažalost, sve je izgledniji scenarij koji će rastužiti milijune fanova...

Ne možemo sa sigurnošću ustvrditi kada je točno ova informacija stigla do Tonyja Fergusona, ali spomenimo kako se neposredno prije Khabibovog razočaravajućeg obraćanja preko Instagrama oglasio i 'El Cucuy'.

"18. travnja je iza ugla. Znamo da se skrivaš u Rusiji. Zabrane putovanja neće me spriječiti da te prebijem. Stoga, nemoj koristiti to kao izgovor za povlačenje iz borbe. Poslane su ti brojne lokacije, a sad ti nama pošalji samo jednu. I dalje si moja kuja i sigurni smo da to dobro znaš #braniilinapusti", poručio je Tony svom rivalu.

Linker
20. travanj 2024 23:07