UFC

Ferguson odgovorio Khabibu: 'Nećeš mi s time ući u glavu, kad-tad ćemo se boriti!'

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson
 Screenshot (YouTube/ Ilustracija)
"Mislim da me svi otpisuju nakon jednog poraza. Tko ih je*e..."

Borba Tonyja Fergusona i Khabiba Nurmagomedova propala je već pet puta, a mnogi su je zauvijek otpisali jednom kada je Justin Gaethje na UFC-u 249 nanio 'El Cucuyju' prvi poraz još od 2012. godine.

Te je večeri u Jacksonvilleu zaustavljen Tonyjev niz od 12 pobjeda, a bio je to i nastup nakon kojeg je Khabib Nurmagomedov zaključio da je njihova priča vjerojatno završila jednom za sva vremena.

"Mislim kako je njegovo vrijeme gotovo i da će on izgubiti odmah u svojoj idućoj borbi. Kad primiš takvu štetu, gotov si, ne može se nitko vratiti nakon toga, čak niti Tony Ferguson. Naša borba je moguća ako se on uspije vratiti na pravi put, ali ne vjerujem da to može ostvariti", nedavno je razgovarajući s Brettom Okamotom izjavio Khabib.

No, Tony ipak ima nešto drugačije razmišljanje od aktualnog prvaka.

"On to sranje ne može staviti u moju glavu. Kad-tad ću se boriti s Khabibom i vidjet će me prije svog odlaska u mirovinu", kazao je Ferguson u razgovoru s ESPN-om.

"Mislim da me svi otpisuju nakon jednog poraza. Tko ih je*e... Casual fanovi pokušavaju, ali moji hardcore fanovi su previše, oni znaju previše toga. Znaju da je moja vrijednost prevelika", dodao je Tony.

Jedan od najboljih boraca lake kategorije otkrio je i da se želi već ovoga prosinca vratiti u akciju, ali baš i nije oduševljen idejom da za protivnika ima Michaela Chandlera, pogotovo ako UFC bivšem Bellatorovom prvaku da bolji honorar od onog kojeg daje njemu.

"Michael Chandler nije zaslužio svoje mjesto u vrhu, ali ako je to protivnik kojeg Dana White želi za mene... Dobro me poznajete - obući ću se i baciti na posao. Kada se pojavio COVID ja sam skinuo kilograme i bacio se na posao. U jednom trenutku, 72 sata, bili smo ja, Dana, Sean Shelby i moja žena. Pokušali smo realizirati to sranje. Da nisam prihvatio tu borbu, koliko bi ljudi ostalo bez plaće? Želim li se boriti? Da. Želim u prosincu. Već je*eno treniram. Idemo! Ali mislim da netko tko ne pripada ovdje ne bi trebao biti plaćen bolje od mene", zaključio je Ferguson.

Linker
20. travanj 2024 01:17