UFC

Ferguson poslao upozorenje Oliveiri: 'Ako to napraviš, nećemo se boriti!'

Tony Ferguson
 screenshot/YouTube
Vrlo jasnu poruku pred vaganje za njihovu borbu poslao je Tony Ferguson Charlesu Oliveiri

Tony Ferguson borac je koji za svaku svoju borbu skida puno kilograma, ali je isto tako poznat i po tome da na vaganju nikad nije imao problema. Uvijek je točan i njegovom profesionalizmu nitko ne može pronaći manu. Upravo zbog toga nema niti malo tolerantan stav prema onima suprotnima.

Ovog vikenda protiv sebe će imati Charlesa Oliveiru. Brazilac otkako nastupa u lakoj kategoriji također nema problema s viškom kilograma, kakvih je imao dok je svim silama pokušavao biti borac perolake kategorije. No, vjerojatno upravo zbog takve povijesti, Ferguson mu je odlučio poslati upozorenje.

Objavio je "El Cucuy" fotografiju na Instagramu, u čijem se popratnom tekstu nalazi poruka upućena direktno "Do Bronxu".

"Računam na to da će Brazilac Charles Oliveira i svi ostali doći na vaganje s viškom kilograma kao inače. Tako da ću odmah poslati upozorenje. Ovo će se dogoditi. Borba je 'short notice' pa Charles cijeli tjedan neće skidati kilograme, a onda će se pojaviti s 2-3 kilograma viška, uz ispriku kako nije imao vremena. Ja vam kažem, ako se on pojavi pretežak, nećemo se boriti", napisao je Ferguson, uz poruku fanovima da ohrabre Oliveiru da skine kilograma, ukoliko isti imaju namjeru pogledati borbu.

Fergusonu je ovo izuzetno bitna borba. U slučaju pobjede će ponovno biti kandidat za napad na titulu prvaka. Ako u tome ne uspije, naći će se u problemima. Dva poraza u nizu možda bi ga udaljila i izvan Top 5 kvalitetom uvijek nabijene lake kategorije.

Linker
19. travanj 2024 07:06