UFC

Ferguson žestoko napao Poiriera: 'Prodana dušo, uzeo si mito od međunarodnog terorista!'

Tony Ferguson
 Screenshot (YouTube, UFC)
'El Cucuy' je imao što za reći nakon velikog dogovora Poiriera i McGregora

Tonyju Fergusonu nimalo se ne sviđa verbalni dogovor Dustina Poiriera i Conora McGregora, a samim time ni planovi UFC-a oko tog potencijalnog okršaja.

Jedan od najboljih boraca lake kategorije žestoko je nakon najnovijih vijesti kritizirao svog nesuđenog protivnika, a nije ostao dužan ni McGregoru.

Podsjetimo, Dustin i Conor verbalno su pristali na meč u UFC-ovom Octagonu. Irac je kao uvjet tek postavio to da se borba održi još ove godine, a usput je i obećao donirati pola milijuna dolara Poirierovoj The Good Fight zakladi. 'The Diamond' se potom zahvalio otkrio da će s tim novcem otvoriti boksačku i MMA akademiju.

Planovi su to koji su oduševili dobar dio MMA zajednice, ali ne i 'El Cucuyja' koji je Poiriera nazvao "prodanom dušom", a McGregora "međunarodnim teroristom".

Fergusona je vjerojatno pogodilo to što je upravo on trebao biti Poirierov protivnik na nadolazećoj UFC 254 priredbi, ali je Dustin tu borbu odbio nakon što od UFC-a nije dobio zadovoljavajuće financijske uvjete.

Tony je, podsjetimo, tada stao u obranu svog nesuđenog suparnika te je UFC-u javno poručio da bi Dustina trebali platiti onoliko koliko on i vrijedi. No, do te borbe u konačnici nije došlo i Ferguson se danas osjeća izdano.

"Borim se za puno stvari, ali ništa mi nije važnije od borbe za promjenu i za The Good Fight zakladu. Velikodušan potez Conora McGregora pomoći će mnogima koji pomoć trebaju. Prihvatio sam tu borbu, Conor ju je prihvatio, a i fanovi to zahtijevaju. Hajdemo", napisao je Poirier u jednom 'tweetu', a onda je stigao žestok odgovor:

"Prodana dušo, uzeo si mito od međunarodnog terorista. Odličan posao. Ja predstavljam Ameriku. Sva ta priča o borilačkoj igri, samo kako bi bio uplašen i izostavljen... Uzmi novac i budI ponosan lažnjaku", poručio je razočarani Ferguson.

Linker
25. travanj 2024 09:02