UFC

(FOTO) A gdje su ožiljci? Pogledajte lice Khabiba Nurmagomedova nakon svih 12 UFC pobjeda!

Khabib Nurmagomedov
 Instagram
Khabib Nurmagomedov prošlog je vikenda ostvario svoju ukupno 28. pobjedu u MMA karijeri i 12. otkako je član UFC-a. Nakon toga se na internetu pojavila vrlo zanimljiva fotografija. Zapravo, riječ je kombinaciji 12 fotografija na kojima vidimo lice Nurmagomedova nakon svake od spomenutih 12 borbi.

Još jedan dokaz dominacije Khabiba Nurmagomedova nad konkurencijom je ono kako on izgleda nakon svojih borbi. A do sada ih je u UFC karijeri imao tucet, protiv različitih tipova protivnika. I osim što je svaki put iz njih izlazio s pobjedom, izlazio je i bez ikakvih bitnih posljedica.

Borba na nogama inače glasi kao najslabiji Khabibov aspekt borbe, što bi dalo na pretpostavku kako prije nego dođe do pozicije koja mu odgovara ipak primi ponešto udaraca. No, kad pogledate njegovo lice nakon borbe, taj dojam ne postoji. Zapravo, Khabib do sada niti jednom iz kaveza nije izašao s ožiljcima čemu najbolje svjedoči fotografija na dnu teksta.

Michael Johnson, Edson Barboza, Gleison Tibau, Al Iaquinta, Conor McGregor, Dustin Poirier i mnogi drugi. To je popis boraca koji nisu uspjeli napraviti vidnu štetu na Khabibu. Hoće li u tome uspjeti Tony Ferguson? Fanovi se nadaju kako će dobiti priliku to vidjeti i tako dobiti odgovor na to svima intrigantno pitanje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

12 fights, no scratches

Objavu dijeli 3 (@3nockout)

Linker
27. travanj 2024 01:25