UFC

(FOTO) Amanda Nunes još jednom pozirala 'odjevena' samo u UFC pojaseve

Amanda Nunes
 screenshot/Youtube
Pred svoju petu obranu titule UFC prvakinje bantam kategorije, koju će odraditi na UFC 245 priredbi idućeg mjeseca, Amanda Nunes iskoristila je priliku fotografira se kao dvostruka UFC prvakinja odjevena samo u šampionske pojaseve.

Amanda Nunes borit će se 14. prosinca na UFC 245 priredbi protiv Germaine De Randamie, što će biti njena peta obrana pojasa prvakinje UFC-ove bantam kategorije. Bit će to revanš protiv borkinje koju je već savladala prije šest godina, ujedno i sudar bivše protiv trenutne prvakinje perolake kategorije.

31-godišnja Brazilka u međuvremenu je odradila foto session na kojem je odjevena samo u dva pojasa. Posebno je zanimljivo što su u pitanju stari UFC pojas, koji nosi za perolaku kategoriju čiju titulu nije branila otkako je novi pojas uveden (siječanj ove godine) te novi pojas koji je dobila nakon srpanjske pobjede protiv Holly Holm. Čini se kako je to fotografija koju Amanda namjerava koristiti u promotivne svrhe. Iako je na njoj gola, teško možemo reći kako su fotografije imalo vulgarne.

Prije samo tjedan dana Amanda je zapravo najavila kako se nešto ovako sprema. Sve to tijekom priprema za vrlo važnu borbu. Inače, Amanda bi uskoro mogla postati i roditeljem, budući da je njena zaručnica Nina Ansaroff uzela pauzu od MMA-a s ciljem da zatrudni.

Linker
20. travanj 2024 04:42