UFC

(FOTO) 'Big' John McCarthy stao u obranu Jonesa kojeg su napali jer dijeli zimske jakne potrebitima

Jon Jones
 Instagram
UFC prvak Jon Jones je odlučio napraviti nešto dobro za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana. No, vjerojatno nije očekivao da će ga velik broj MMA fanova "dočekati na nož".

"Bones" je u ponedjeljak odlučio podijeliti zimske jakne i besplatan ručak svima u potrebi i svima koji su se pojavili na određenoj adresi u određenom vremenskom periodu. Iako je njegovu akciju popratio ogroman broj pozitivnih komentara, bilo je i onih koji su ga kritizirali jer smatraju da je bogati UFC prvak mogao i morao napraviti više. U Jonesovu obranu je ekspresno stao nekoć najbolji MMA sudac svijeta, a danas Bellatorov komentator - "Big" John McCarthy. On se javno ispričao Jonesu u ime "idiota koji su ismijavali njegov čin".


"Samo se želim ispričati Jonu Jonnesu u ime svih ovih idiota koji ismijavaju ovu vrlo lijepu gestu darivanja u kojoj je poklonio zimske jakne onima u potrebi. Pozdravljam ovu ideju, ali i bilo koju drugu lijepu gestu i sva dobra dijela tijekom ovih blagdana", napisao je McCarthy na svom službenom Twitteru.

UFC prvak se nije obeshrabrio nego je dan kasnije objavio fotografiju na kojoj dijeli već spomenute jakne. Također je i napisao: "Blagoslov je darivati, širite ljubav!".

View this post on Instagram

It’s a blessing to give, spread love.

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) on


Linker
25. travanj 2024 17:25