UFC

(FOTO) Cormier će u uz pomoć legendarnog Georgea Foremana napasti Miočićev pojas!

 Instagram
Treći susret Stipe Miočića i Daniela Cormiera trebao bi se dogoditi negdje u prvoj polovici 2020. godine. Točan datum ovog velikog okršaja još uvijek nemamo, ali izgleda da je 'DC' već počeo slagati tim koji će ga pripremiti za vjerojatno posljednji meč u karijeri.

Kako je sam otkrio preko Instagrama, Cormiera će za novi sudar sa Stipom pripremati i boksačka legenda George Foreman!

'Big George' najstariji je boksački prvak svijeta u povijesti teške kategorije. Foreman je u studenom 1994. godine nokautirao Michaela Moorera i s 45 godina i 299 dana iza sebe postao WBA i IBF prvak svijeta. Dogodilo se to nešto više od 20 godina poslije njegove legendarne pobjede na Joeom Frazierom u kojoj je po prvi puta osvojio elitne teškaške titule.

"Stvarno te bilo sjajno upoznati. Jako sam uzbuđen što ćeš biti dio mog putovanja prema teškaškoj tituli. Ako itko zna kako postati svjetskim prvakom u kasnijim godinama, onda si to ti. Tvoja izvedba me motivirala da se natječem u borilačkom sportu. Ostvarenje je snova što te imam kao prijatelja i mentora. Big George, vidimo se uskoro... Čim saznamo datum. Ti si jedno prekrasno ljudsko biće", napisao je Cormier na Instagramu uz fotografiju s Foremanom.

Jedan od najboljih teškaša u povijesti ispisao je neke od najljepših stranica sporta, a karijeru je okončao 1997. u trenutku kad je imao 48 godina. Kao profesionalni boksač, Foreman je upisao nevjerojatnih 76 pobjeda i pet poraza.

Linker
25. travanj 2024 18:39