UFC

(FOTO) Covington priložio dokaze protiv Usmana i suca Goddarda: 'Idioti, pa kamere vas snimaju!'

 ROSLAN RAHMAN / AFP
Colby Covington javno se u razgovoru s Arielom Helwanijem požalio na ponašanje Kamarua Usmana te neke odluke suca Marca Goddarda koji je bio zadužen za glavnu borbu UFC 245 priredbe, a nešto je i o spornim trenucima iz tog meča odlučio prokomentirati preko društvenih mreža.

Nakon nekoliko mjeseci prepucavanja Usman i Covington su konačno u prosincu prošle godine zakoračili u UFC-ov Octagon i fanovima priuštili fantastičnu borbu koja je u konačnici aktualnom prvaku donijela njegovu prvu obranu pojasa.

Covington je u emisiji Ariela Helwanija kritizirao suca Goddarda zbog prekida u posljednjoj minuti meča te je u istom razgovoru optužio Usmana kako je glumio i tražio predah u situacijama kad za tim nije bilo potrebe, odnosno kada nije postajao ilegalni udarac. O svemu tome je, uz priložene 'screenshotove', nešto rekao i preko svog Instagrama.

"Marc Goddard, tagirao sam te točno na njegovim jajima. Na istom onom mjestu s kojeg si visio tijekom cijele borbe i na mjestu za koje si umislio da je primio udarac. Očajan si u svom poslu", napisao je Covington uz kompilaciju fotografija i 'screenshotova' koji idu njemu u prilog.

Druga situacija donijela je još nekoliko Covingtonovih dokaza, a odnosila se na navodni ubod u oko za koji bivši izazivač tvrdi da nije postojao.

"Marc Goddard, Brexit je stvaran, a ovaj ubod u oko lažna vijest. Jedino što je gore od tvog suđenja je Martyjeva gluma. Evo ti jedan savjet za buduće varanje: Sjeti se na kojoj strani lažiraš ozljedu. Pa postoje kamere koje vas snimaju, idioti! Kamere ne lažu. P.S. još visiš s Martyjevih jaja, kukavico. Prigodno sam te tagirao", poručio je Colby.

Kako ste vi vidjeli ove dvije situacije?

Linker
19. travanj 2024 17:55