UFC

(FOTO) Darren Till sletio u New York!

Darren Till
Sudionik sunaslovne borbe UFC 244 priredbe, Darren Till, sletio je u New York te će sutra pristupiti vaganju za nastup koji mu slijedi u noći sa subote na nedjelju. Tako njegova borba protiv Kelvina Gasteluma više ne bi trebala biti upitna.

Podosta napetu situaciju imao je UFC posljednja dva dana, odnosno nakon što se saznalo da Darren Till ima problema s ishođenjem američke vize. Čak se u jednom trenutku pisalo kako je njegova borba protiv Kelvina Gasteluma upitna i UFC je već počeo raditi na zamjenskim opcijama.

Na kraju se ipak dogodilo ono što se ranije spominjalo, kako će se Till u New Yorku pojaviti na vrijeme. Zapravo, za razliku od prvobitnih informacija, prema kojima je trebao doći tek u petak prijepodne, nedugo prije vaganja, Till je u New York sletio danas nešto iza 14 sati po lokalnom vremenu (19 sati kod nas). To je prvo otkriveno od strane njegovih zastupnika iz MTK Global agencija, koji su na Instagramu podijelili nekoliko fotografija Tilla i njegovog trenera Colina Herona na aerodromu.

"On je stigao! Darren Till sletio je u New York pred svoju subotnju borbu protiv Kelvina Gasteluma na UFC 244 priredbi", napisali su, a nedugo nakon toga je objavu u svojim InstaStoryjima podijelio i sam Till.

Britanac će inače ovom borbom debitirati u srednjoj kategoriji, a pobjeda mu predstavlja svojevrsni imperativ pošto mu ovaj nastup dolazi iza niza od dva poraza.

Svoj dolazak Till je najavio zapravo par sati ranije, uz poruku "Opaki gad dolazi onda kad on odluči doći", no nitko nje mogao biti siguran dok se on uistinu tamo ne pojavi.

Linker
20. travanj 2024 10:21