UFC

(FOTO) Fanove oduševila sjajna ilustracija UFC-ovog 'Otoka borbi'

 Tolga Akmen / AFP
Danu Whitea otkazivanje UFC 249 i narednih priredbi nije pokolebalo. Predsjednik UFC-a odmah se bacio na svoj idući projekt, 'Fight Island', putem kojeg i dalje ima namjeru preko UFC-a učiniti MMA prvim sportom koji će se vratiti fanovima.

"Otok je u planu, radi se na infrastrukturi i mislim da bi u roku mjesec dana sve trebalo biti gotovo. Borci će moći tamo doći ranije i krenuti s treninzima. Isto tako vjerujem da će ljudi u roku mjesec dana biti sposobni izaći iz svojih kuća", rekao je sinoć Dana White tijekom razgovora na ESPN-u, putem kojeg je otkrio kako se UFC 249 priredba neće održati.

U pitanju je lokacija na nezavisnom tlu za koju borcima ne bi trebala viza i gdje bi se bez problema mogle organizirati borbe, ali i osigurati borcima uvjeti za trening. Dakle, White namjerava na tom otoku, čiju lokaciju za sada nije dao natuknuti, napraviti manju verziju svog trening centra u Las Vegasu. Najavio je kako bi se radilo o prostoru koji ne prima gledatelje, ali ima sve što je potrebno za smještaj boraca te njihov boravak, kao i naposljetku nastup.

Kako bi to moglo izgledati, svoju viziju nam je odlučio prezentirati BossLogic, dizajner inače poznat po sjajnim vlastitim verzijama UFC plakata, koje mnogi smatraju boljima od onih originalnih te se čude što ga UFC još uvijek nije angažirao da radi za njih. On je svoj rad podijelio na Twitteru, a fanovi su ostali oduševljeni. Ako vam se slika sviđa i voljeli biste je pogledati detaljno, to možete napraviti OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 14:22