UFC

(FOTO) Ferguson nedugo nakon velike vijesti ismijavao Khabiba

 Screenshot (YouTube)
Tony Ferguson oglasio se nedugo nakon što je UFC objavio datum iduće priredbe, a u svojoj je objavio kroz jednu zanimljivu ilustraciju odlučio provocirati nesuđenog protivnika i aktualnog prvaka Khabiba Nurmagomedova.

UFC je u utorak navečer najavio veliki povratak s priredbom koja bi se trebala održati 9. svibnja na još uvijek nepoznatoj lokaciji. Glavna borba tog eventa bit će dvoboj Tonyja Fergusona i Justina Gaethjea za privremeni pojas u lakoj kategoriji, a iste večeri čekaju nas još dva okršaja za naslov.

Dakle, najavljeni popis borbi otkrio nam je da, unatoč nedavnoj odgodi UFC 249 priredbe, Dana White i društvo nisu odlučili čekati Khabiba već nastavljaju s Gaethjeom koji je nedavno postao zamjenski protivnik za 'El Cucuyja'.

Nedugo nakon što je predsjednik UFC-a razgovarajući s ESPN-om otkrio veliku vijest, Tony je na Twitteru objavio jednu ilustraciju koja prikazuje 'slastičara' Khabiba te recept i upute za pripremu "njegovog omiljenog jela za skidanje kilograma".

Naravno, radi se o tiramisuu, koji je već pregršt puta bio inspiracija u situacijama kada bi se ismijavali nekadašnji Khabibovi problemi sa skidanjem kilograma.

Linker
19. travanj 2024 05:53