UFC

(FOTO) Gaethje zaradio gadnu posjekotinu, pogledajte ozljedu s hrvačkih priprema za Khabiba

Justin Gaethje
 Instagram
Privremeni prvak fanove je počastio fotografijom ozljede s posljednjeg treninga

Justin Gaethje ozbiljno se uhvatio priprema za veliki meč s Khabibom Nurmagomedovom, a s napornih treninga sada je odnio i jednu posjekotinu.

Svjestan najjačeg oružja s kojim raspolaže neporaženi Dagestanac, privremeni prvak u lakoj kategoriji očito se ozbiljnije fokusirao na onaj hrvački segment MMA-a, ali je prilikom brušenja te vještine zaradio i jednu gadnu posjekotinu na bradi.

"Trebat će mi nekoliko šavova. Stradao sam na hrvačkom treningu prilikom slučajnog sudara glavama", objasnio je uz fotografiju preko Instagrama Gaethje.

S obzirom na to da je meč za ujedinjenje titula i njegov susret s aktualnim prvakom Khabibom u kombinacijama tek za rujan, 'The Highlight' bi trebao imati i više nego dovoljno vremena za potpuni oporavak, odnosno za potpuno zarastanje ove posjekotine.

Gaethje je, podsjetimo, meč s Nurmagomedovom izborio tako što je u svibnju tehničkim nokautom zaustavio Tonyja Fergusona. Bila je to pobjeda vrijedna privremenog pojasa, ali pozicije prvog izazivača koja mu je osigurala najveći meč u dosadašnjoj karijeri.

Screenshot (Instagram)
Justin Gaethje

Linker
25. travanj 2024 01:38