UFC

(FOTO) 'Izrezani' Bektić i Jones pozirali jedan pokraj drugog

Mirsad Bektić
 Instagram
Mirsad Bektić sutra nastupa na UFC 247 priredbi, a borba protiv Dana Igea predstavlja mu priliku za povratak u Top 15 ranking. Dio vremena tijekom "fight weeka" proveo je s Jonom Jonesom, a tim putem nastala je i prigodna fotografija.

Bektić je poprilično nabrijan na ovu borbu pa je već jučer pri sučeljavanju nakon medijskog dana napravio nešto što u takvom slučaju još nije viđeno. Skinuo je majicu i kao takav se otišao pogledati oči u oči sa svojim protivnikom.

Već tada moglo se vidjeti kako je Mirsad fokusiran, ali i u jako dobroj formi. To je potvrdio fotografijom na kojoj se nalazi uz Jona Jonesa. Obojica su na njoj prezentirali svoje fizikalije pred borbu, a izgledalo je kao da se jako dobro zabavljaju.

"Razina stresa koju mi sportaši proživljavamo raste usporedno s važnosti uspjeha koju si sami odredimo", napisao je Bektić pokraj fotografije, da bi onda dodao: "Proveo sam nešto vremena s UFC-ovim prvakom poluteške kategorije, Jonom Jonesom. Uz opuštanje i zabavu je ova UFC 247 avantura svakako lakša."

Bektića je poraz u posljednjoj borbi porilično srozao, čak toliko da je ispao s ljestvice izazivača. Svjestan je koliko mu borba protiv Igea znači, posebno jer mu se protivnik nalazi na četiri pobjede u nizu. Tko zna, možda mu je Jones dao i poneki vrlo bitan savjet. On je poznat po jako dobroj kontrolira mentalnog pritiska i sigurno je imao što reći svom 30-ak kilograma lakšem kolegi.

Linker
26. travanj 2024 18:17