UFC

(FOTO) Jacare 'prihvatio izazov': Pogledajte fotografiju mršavog dječarca iz favele

Ronaldo Souza
 screenshot/Youtube
Ako ste korisnik društvenih mreža, posljednjih vam dana nije mogao promaknuti novi izazov. Radi se o postavljanju svojih fotografija iz mladosti, a čini se da je tako nešto došlo i do UFC-ovog borca srednje kategorije, Ronalda 'Jacarea' Souze, koji je odlučio postaviti svoju fotografiju iz mladosti. Na njoj se nalazi mršavi dječarac u vidnom siromaštvu, ali s optimističnim osmjehom na licu.

Ronaldo "Jacare" Souza dio je UFC 249 programa za koji Dana White još uvijek tvrdi kako će se održati na za sada nepoznatoj lokaciji. On bi se tamo trebao boriti protiv Uriaha Halla, a nedavno je rekao kako i dalje vjeruje da će on svoju borbu odraditi te se za nju nastavio pripremati.

U međuvremenu je Jacare na Instagram postavio fotografiju iz mladosti. Lako se zaključi kako je ista snimljena u jednoj od brazilskih favela, u kakvoj je i sam Ronaldo odrastao te se putem sporta izvukao iz iste. Unatoč svemu, na licu mu vidimo optimističan osmjeh, nešto itekako potrebno i poželjno u ovo današnje vrijeme.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#tbt

Objavu dijeli Ronaldo “Jacaré” Souza (@ronaldojacare)

Brazilcu bi spomenuta borba trebala predstavljati možda i posljednju priliku za ostanak relevantnim kandidatom za sami vrh. Naime, nakon neuspješnog izleta u polutešku kategoriju, vratio se u srednju gdje će još jednom pokušati. Godine mu više ne idu u prilog i na poraz više nema pravo. Posebno jer je ono vrijeme kad je većina fanova smatrala da zaslužuje napad na titulu sad daleko iza njega. Jacare iste mora uvjeriti kako je i dalje tu.

Linker
26. travanj 2024 00:34