UFC

(FOTO) Justin Gaethje jednom rečenicom komentirao UFC-ov gaf

Justin Gaethje
 Screenshot (YouTube, UFC)
'The Highlight' je odmah ponudio jednostavno rješenje koje bi moglo spriječiti ovakve pogreške

Justin Gaethje nije propustio posljednju UFC-ovu priredbu, a izgleda i kako mu nije promakla jedna slučajna pogreška njegovog poslodavca.

Običaj je da UFC tijekom svojih evenata već reklamira one nadolazeće, a ništa drugačije nije bilo ni u nedjelju kada se u Abu Dhabiju održavala priredba predvođena Coryjem Sandhagenom i Marlonom Moraesom.

UFC-ov Octagon tako je u Flash Forumu ovoga puta krasila reklama za veliki UFC 254, no ono što je mnogima upalo u oko tijekom prijenosa UŽIVO bilo je pogrešno ispisano prezime idućeg izazivača Khabiba Nurmagomedova.

Naime, umjesto 'Gaethje', na reklami je stajalo 'Gaejthe', no čini se kako privremeni prvak iz lake kategorije nije na tome previše zamjerio pa je odmah i UFC-u ponudio jednostavno rješenje.

"Možda bi trebali jednostavno napisati Khabib vs. Justin", napisao je Gaethje na Twitteru uz screenshot koji je priložio kao dokaz za UFC-ov gaf.

Gaethje će, podsjetimo, najveću pobjedu svoje karijere loviti 24. listopada, a nedavno je najavio kako mu je cilj Khabiba "natjerati na odustajanje".

Linker
19. travanj 2024 10:12