UFC

(FOTO) Karolina Kowalkiewicz se pohvalila ljetovanjem u 'Lijepoj našoj': 'Mislim da sam u raju'

Karolina Kowalkiewicz
Bivša izazivačica za UFC titulu i jedna od najpopularnijih borkinja svijeta, Karolina Kowalkiewicz, trenutno se nalazi na ljetovanju u Hrvatskoj. O tome kako joj prolazi provod u "Lijepoj našoj" najbolje govori njen komentar da se osjeća kao da je u raju.

33-godišnja Poljakinja daleko je od svojih najboljih dana borilačke karijere, no njena popularnost i dalje je vrlo velika. Na Instagramu je prati gotovo pola milijuna fanova, a većina njih imala je priliku vidjeti gdje svoje vrijeme posljednjih nekoliko dana provodi bivša izazivačica za UFC-ovu titulu. Poljakinja je kao odredište svog ljetovanja odabrala Hrvatsku, preciznije makarsku rivijeru. Na Instagramu je postavila već nekoliko fotografija iz Tučepa i Podgore, a naravno da je posjetila i Dubrovnik. No, komentar s današnje govori najviše o tome kako se Karolina osjeća.

"Mislim da sam u raju, volim ovo mjesto!", napisala je Karolina pokraj fotografije nastale na jednom vidikovcu.

Simpatična borkinja trenutno se nalazi unutar niza od tri poraza, a nakon posljednjeg je izjavila kako je shvatila da su njeni najbolji borilački dani iza je. No, dodala je kako se i dalje želi nastaviti boriti, samo da će od UFC-a zatražiti prikladnije protivnice. Svjesna je kako je mjesto u vrhu, koje je bilo njeno otkako je pristigla u UFC, prošlost. Njeni fanovi pozdravili su takvu odluku.

Nakon toga je, kao što zaključujemo, baterije za nastavak karijere odlučila napuniti u Hrvatskoj. I sjajno je vidjeti kako se ovdje osjeća jako dobro.

Linker
22. travanj 2024 21:09