UFC

(FOTO) Khabib Nurmagomedov se vratio treninzima

Khabib Nurmagomedov
 Anton Denisov / Sputnik / AFP
Pojavile su se fotografije koje svjedoče kako je Khabib Nurmagomedov ponovno u dvorani

Nešto više od tri tjedna nakon smrti njegovog oca Abdulmanapa, Khabib Nurmagomedov ponovno je u dvorani. UFC-ov prvak lake kategorije vratio se treningu, čemu svjedoči posljednja Instagram objava njegovog menadžera, Alija Abdelaziza, a ista je na kraju podijeljena putem Insta Storyja na Khabibovom Instagram profilu.

Postavljene su četiri fotografije na kojima neporaženog Nurmagomedova možemo vidjeti u dvorani. Ne vidi se tu puno toga, no sama činjenica da se vratio treningu će itekako razveseliti njegove brojne fanove.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Stay ready

Objavu dijeli Ali (@aliabdelaziz000)

UFC je donedavno očekivao kako će se Khabib boriti protiv Justina Gaethjea na UFC 253 priredbi, koja će se održati 19. rujna, no trenutno nitko nije siguran koliko je to izvedivo. Abdelaziz je nedavno rekao kako će se Khabib sigurno boriti ove godine te da je poručio Gaethjeu da se u međuvremenu može obračunati s Conorom McGregorom. To daje na pretpostavku kako je rujan već otpisao, no uvijek treba uzeti u obzir da sve to mogu biti medijske igrice.

Kad iduća borba napokon bude ugovorena, najvažnije će pitanje biti u kakvom će se izdanju Khabib vratiti, no mnogi vjeruju kako će slijedom smrti oca biti još motiviraniji te automatski time opasniji i bolji.

Linker
18. travanj 2024 08:26