UFC

(FOTO) McGregor i Poirier se oglasili nakon Whiteove objave, Irac i dalje gura svoj plan

Conor McGregor
 Adriana Spaca / Brazil Photo Press / AFP
Izgleda kako su Conor McGregor i Dustin Poirier, svaki na svoj način, reagirali na veliku obavijest

Predsjednik UFC-a je u srijedu objavio kako je i Conoru i Dustinu poslao ponudu za potencijalni revanš, a pritom je i istaknuo da trenutno čeka povratnu informaciju.

A čini se da čekati nije morao dugo...

Prvo je Poirier na svom Twitter profilu podijelio video s Whiteovim riječima pa se nedugo nakon toga i nadovezao s - "Prihvaćam".

Nešto kasnije javio se i bivši dvostruki prvak. Iz objave slavnoga Irca može se zaključiti kako on i dalje nastavlja sa svojim planom, a to je organizacija humanitarnog meča u Dublinu za koji je ovoga tjedna izjavio da "neće imati nikakve veze s UFC-om".

Irac je tada obećao i da će donirati "pola milijuna" Poirierovoj Good Fight zakladi, ali i da će pomoći humanitarnim udrugama do kojih je i njemu stalo.

Dustinu se tada ta ideja svidjela pa ju je objeručke prihvatio, no, kao što smo ranije napisali, u međuvremenu se pojavila i ponuda UFC-a koja ga je također zainteresirala.

McGregor pak u svojoj novoj objavi nije, barem ne direktno, komentirao Whiteovu ponudu, ali je objavio poster za njegov i Dustinov "humanitarni sparing meč u Dublinu".

Conor je ponovio da je ciljani datum 12. prosinca, sve ljude dobre volje pozvao je da se uključe sa svojim donacijama, a najavio je i da će uskoro objaviti popis izabranih humanitarnih udruga.

Linker
18. travanj 2024 18:31