UFC

(FOTO) McGregor novom objavom dao naslutiti kako se vraća u formi karijere

Conor McGregor
 Instagram
Još je nešto manje od tri tjedna preostalo do UFC 246 priredbe i velikog povratka Conora McGregora. Najnovija vijest u vezi toga je to što je Irac odlučio svijetu pokazati u kakvoj bi formi trebao dočekati borbu, a fotografijom koju je postavio na Instagram njegovi su fanovi apsolutno oduševljeni.

Već ranije smo pisali o tome kako se McGregor čini izuzetno krupan i da je teško zaključiti u kakvoj se formi nalazi. Kako je na svim dosadašnjim objavama bio odjeven, fanovi i mediji imali su prostora tek za pretpostavke, no sad je McGregor stao pred ogledalo i odlučio pokazati u kakvo se stanje posljednjim treninzima doveo.

Fotografija koju je jučer navečer postavio na Instagram vrlo brzo je dostigla dva milijuna "lajkova" i to s itekako dobrim razlogom. McGregor je svoje fanove jednostavno oduševio fizičkim izgledom koji je prezentirao. Već danima iz njegovog tima dolaze informacije kako je u potpunosti vratio fokus i motivaciju, a ovakve objave samo to dodatno potvrđuju. Čini se da će Donald Cerrone 18. siječnja imati posla s itekako opakim McGregorom. Za razliku od prošla dva nastupa do 77 kilograma, kad je izgledao neadekvatno za tu kategoriju, čini se kako je Irac ovog puta sve posložio na pravi način.

View this post on Instagram

Who the fook is that guy?

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Bit će to za Conora prvi nastup od listopada prošle godine i poraza u borbi protiv Khabiba Nurmagomedova. Ujedno će tražiti prvu pobjedu još od studenog 2016. godine, kad je na UFC 205 priredbi savladao Eddieja Alvareza, čime je postao prvak UFC-ove lake kategorije. Prema riječima predsjednika UFC-a Dane Whitea, pobjedom nad Cerroneom trebao bi dobiti novu priliku napasti taj pojas.

Linker
25. travanj 2024 03:19