(FOTO) Miočić i Cormier dobili službeni poster za UFC 241

Izašao je službeni poster za UFC 241 na kojem ćemo idućeg mjeseca gledati veliki revanš između Daniela Cormiera i Stipe Miočića.

Cormier i Miočič 17. kolovoza predvode PPV priredbu u Honda Centeru, u kalifornijskom Anaheimu, borbom za pojas UFC prvaka teške kategorije. Bit će to prilika za Miočića da vrati u svoje vlasništvo naslov koji je izgubio prije godinu dana.

Na službenoj grafici očekivano dominiraju aktualni i bivši prvak kraljevske kategorije. Uz njih, na dnu plakata se nalaze sudionici preostale dvije glavne borbe na programu. Riječ je o Natu Diazu i Anthonyju Pettisu te Yoelu Romeru i Paulu Costi.

Popularni Diaz vraća se u Octagon tri godine nakon poraza od Conora McGregora kako bi se obračunao s uvijek atraktivnim "Showtime" Pettisom. U srednjoj kategoriji Romero i Costa konačno će ukrsiti rukavice nakon što je njihov susret već dva puta bio otkazan.

Ipak, najiščekivanija borba rezervirana je za "main event" večeri. "DC" je u srpnju prošle godine šokirao kada na je UFC-u 226 nokautom u prvoj rundi preuzeo Miočiću titulu i tako prekinuo njegov rekordni niz od tri obrane naslova u teškoj kategoriji. Miočić je odbijao druge protivnike i inzistirao na novoj prilici protiv Cormiera te ćemo sada za nešto više od mjesec dana konačno vidjeti njihov veliki revanš.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!

Popularni tagovi