UFC

(FOTO) Miočić postavio intrigantnu objavu, uskoro borba protiv Cormiera?!

Cormier vs. Miočić
 screenshot
Treća borba između Stipe Miočića i Daniela Cormiera mogli bi uskoro biti službeno dogovorena

Među planovima za bližu budućnost UFC-a, koje je Dana White iznio na konferenciji za medije nakon završetka UFC 250 priredbe, spomenut je plan o dogovaranju treće borbe između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Izjavio je predsjednik UFC-a kako je jako uzbuđen oko te borbe te da se nada da bi ista uskoro mogla biti dogovorena.

Maštu fanovima dodatno je zaigrao Stipe Miočić svojom objavom na Facebooku, iz koje se lako može iščitati da su pregovori u jako dobroj fazi, ako već s njegove strane nisu i gotovi.

"Došlo je i to vrijeme. Tko je spreman?!", upitao je UFC-ov prvak teške kategorije, uz fotografiju ulaska iz svlačionice prema Octagonu. Lako je pretpostaviti na što Stipe ovom objavom aludira.

Za pretpostaviti je kako bi se Miočić i Cormier ponovno mogli boriti u kolovozu, koji je prošle godine bio sretan za Miočića. Prvu borbu, u kojoj je slavio Cormier, odradili su u srpnju 2018. Borba bi vjerojatno bila ugovorena koji mjesec ranije, da nije bilo pandemije koja je onemogućavala Miočiću normalan trening, budući da je StrongStyle dvorana bila zatvorena. Prvak je izjavio kako će potpisati ugovor čim mu se bude mogao ponuditi datum do kojeg će imati priliku odraditi pune pripreme.

Linker
25. travanj 2024 11:45