UFC

(FOTO) Ngannou prokomentirao otkazivanje borbe i nastavio normalno trenirati

Francis Ngannou i Joe Joyce
 Instagram
Među tri iduće priredbe koje je UFC danas odlučio otkazati nalazila je i UFC on ESPN 8 koju je trebala predvoditi borba Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika. Ngannou je na tu vijest reagirao u skladu s okolnostima, ali je isto tako nastavio trenirati kao da se ništa nije dogodilo.

Ngannou je dugo čekao svoju iduću borbu, a onda je samo desetak dana prije nego se trebao sučeliti s Jairzinhom Rozenstruikom saznao da je priredba koju su trebali predvoditi u Portlandu otkazana, zajedno s još dvije UFC priredbe koje su se trebale održati tjedan prije i tjedan poslije nje. Svjestan da on na tako nešto nije mogao nikako utjecati, Kamerunac je smireno prihvatio trenutnu situaciju.

"Žao mi je što je došlo do odgađanja iduće tri UFC priredbe, među njima i one koja sadrži moju borbu 28. ožujka. Očekujem suradnju s Danom Whiteom i UFC-om po pitanju zamjenskog datuma i lokacije. Do tada, ostanite što sigurniji. Nadam se da se uskoro vidimo", napisao je Ngannou nakon što je donio informaciju kako se neće boriti.

No, to ga nije spriječilo po pitanju treninga. Ngannou je i u karanteni nastavio raditi, ako se to može nazvati karantenom. Tako je danas na društvene mreže postavio nekoliko fotografija treninga s fokuserima. On se nalazi u Las Vegasu gdje mu je društvo u treningu pravio i Joe Joyce. Britanski boksač trebao je 11. travnja odraditi meč protiv Daniela Duboisa, no danas je i taj ogled odgođen, budući da ne postoje realne šanse kako će se do tada situacija normalizirati.

Ngannou je posljednjih tjedana sve impresionirao formom u kakvu se doveo i velika je šteta da ga nećemo već ovog mjeseca imati priliku vidjeti na djelu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Quarantine & pads? @eric_xcmma

Objavu dijeli Francis Ngannou (@francisngannou)

Linker
20. travanj 2024 15:40