UFC

(FOTO) Objavljene fenomenalne fotografije UFC prvakinje iz ESPN-ovog 'Body Issue' izdanja

Amanda Nunes
 Instagram
Amanda Nunes ovogodišnja je predstavnica borilačkog sporta u popularnom ESPN Body Issue izdanju. Najbolja borkinja svijeta skinula je sve sa sebe i odradila nekoliko fantastičnih fotografija.

Body Issue svakako je jedno od najpopularnijih godišnjih tiskanih sportskih izdanja u Americi, uz "Swimsuit" Sports Illustrateda. No, dok SI za svoje modele ima kriterij odabira onih sportaša i sportašica koje se inače proglašava najljepšim, najzgodnijim ili najseksepilnijim, Body Issue ima malo drugačije načine. Osim toga, godišnje imaju i više modela.

Riječ je o fotografijama potpuno golih sportaša i sportašica, no bez ikakve vulgarnosti. Kutevi snimanja i scenografija ono su što Body Issue čini tako posebnih i svakom sportašu i sportašici je čast dobiti poziv naći se na tim stranicama. I rijetko tko ima nekih kompleksa po pitanju svog tijela kad dođe poziv ESPN-a.

Nakon nekih ranijih MMA zvijezda koje su se našle na tim stranicama, poput Ronde Rousey, Michelle Waterson ili Conora McGregora, red je došao na trenutno najbolju borkinju svijeta i dvostruku UFC prvakinju, Amandu Nunes. "Lavica" je već ranije podijelila nekoliko fotografija, a nove su objavljene danas, samo dan prije nego se Body Issue nađe na američkim kioscima.

Neke fotografije možete vidjeti na Twitter objavi ispod teksta, dok više njih, kao i ostale fotografije iz ovogodišnjeg izdanja, možete pogledati na službenim web stranicama ESPN Body Issue.

Linker
20. travanj 2024 22:46